KOMŠIJE PROGOVORILE O TEYA DORI NAKON EVROVIZIJE: Otkrile kakva je ZAPRAVO ONA, a zbog OVOGA SU JAKO PONOSNI
Teya Dora, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

RAZVEZAli JEZIK!

KOMŠIJE PROGOVORILE O TEYA DORI NAKON EVROVIZIJE: Otkrile kakva je ZAPRAVO ONA, a zbog OVOGA SU JAKO PONOSNI

Komšije Teya Dore otkrile su kakva je ona privatno.

Objavljeno:

Pevačica je sa pesmom "Ramonda" predstavila našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji, a popularnost koju je stekla nakon "Pesme za Evrovizije" nije je promenilo, kažu u njenom komšiluku.

Teya Dora se vratila iz Malmea u Beograd, a tim povodom domaći mediji su odlučili da posetimo kraj u Beogradu gde živi i "iz prve ruke" čuju kakva je pevačica, kao i da li su njeni najbliži susedi zadovoljni plasmanom.

Komšije Teya Dore: "Ponosni smo na nju"

Komšije o Teya Dori nakon Evrovizije
Komšije o Teya Dori nakon Evrovizijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ponosni smo na nju, ispunila je očekivanja svih nas. Drago nam je što imamo takvu komšinicu. Trebalo je da dobijemo više poena od Hrvatske. Ne znam ni kako još zemalja nije prepoznalo njen talenat. Zaslužila je mnogo više - rekla je jedna komšinica i dodala:

- Najvažnije nam je bilo da naše mišljenje ostane isto, odnosno da se ona ne promeni. Sasvim je prizemna i neprimetna, čak ni svi u ulici ne znaju da ona živi ovde, to dovoljno govori o njoj. Uvek je gledala svoja posla, njena majka takođe. Divna porodica. Nisam je još uvek videla i radujem se našem susretu, da joj čestitam i prenesem utiske. Nadam se da nije razočarana. I ovo znači našoj zemlji. Dostojanstveno smo se pokazali.

Teya Doru su takođe prokomentarisale i dve devojke koje slušaju njenu muziku.

Kakva je privatno Teya Dora?
Kakva je privatno Teya Dora?foto: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Videla sam je danas, živimo blizu jedna druge, ali se ne družimo. Mada mi deluje tako veselo i mirno, da i da sam je pozdravila, sigurno bi uzvratila - rekla nam je jedna, dok je njena drugarica dodala:

- Nisam je prepoznala, pojma nisam imala da živi ovde kod nas. Svaka joj čast, nastup je bio super. Najfascinantnije mi je bilo kada sam saznala koliko ima godina jer izgleda kao dete.

U obližnjem kafiću konobari su otkrili da li su je viđali, ali izgleda da se pevačica ne kreće puno po komšiluku.

Teya Dora je zauzela 17.  mesto na Evroviziji
Teya Dora je zauzela 17. mesto na Evrovizijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Znam ko je i da živi ovde, ali nikada nije sedela kod nas. Ispratili smo Evroviziju, svi znaju da je nastupala. Možda će neko drugi znati nešto više da nam kaže - rekli su ljubazni konobari, nakon čega je starija gosođa otkrila kakva je ona zapravo.

- Zlatno dete, majka joj je divna takođe, veoma su ljubazne, uvek nasmejane. Teodora se svaki put svima javi, to što je postala poznata, nije promenilo njen odnos prema nama komšijama. Drago mi je što je imala priliku da pokaže svoj talenat na Evroviziji - istakla je.

Podsetimo, Teya Dora je osvojila 17. mesto u konkurenciji od 25 država, a sve je iznenadila činjenica da se jedva "provukla" u finale.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Lola Stojanović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.